Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
Oplossings- en toekomstgericht
Informele wijze en heldere taal
Inclusief juridische afwikkeling

December, de maand van reflectie 

December, de familiemaand bij uitstek en de maand dat wij het even wat rustiger hebben. Noem het stilte voor de storm, want na december volgt januari en dan staat bij ons de telefoon weer roodgloeiend. Eigenlijk is het wel begrijpelijk. Soms zijn mensen voornemens om hun relatie/huwelijk te beëindigen en dan is december niet, zeker niet voor kinderen, de meest geschikte maand om te gaan scheiden.

Anderzijds zien we ook dat juist deze familiemaand mensen bewust maakt. Bewust maakt van het feit dat er in hun ogen eigenlijk geen familie meer is, dat het gevoel weg is. December is daarom wel de maand om eens even stil te staan. Hoe heb ik dit jaar beleefd? En hoe hebben we samen dit jaar beleefd?

Maar ook de maand voor het maken van plannen

December is ook dé maand om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Wanneer plannen we voor volgend jaar familytime? Wanneer nemen we als gezin even een weekje of een weekend vrij? Wanneer gaan we weer samen een avond of een weekend uit? Wanneer heeft u voor het laatst samen iets voor de eerste keer ondernomen en wanneer heeft u hem of haar voor het laatst verrast?

Heeft u het idee dat uw relatie wel een boost kan gebruiken? Sta dan deze maand stil bij uw relatie en maakt meteen plannen voor het nieuwe jaar. We geven u ook 5 tips om uw relatie toekomst te geven.

Ga naar de tips

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 070 – 360 70 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Wat mij het meest heeft getroffen is dat naast de deskundigheid er ook een grote gevoeligheid aan de dag werd gelegd. Dat je zakelijk goed geholpen wilt worden is belangrijk maar dat scheiden een emotioneel proces is, maakt het lastig. De manier waarop Paul oog heeft voor gevoelige zaken en zeker ook de manier waarop hij daarmee omgaat vond ik buitengewoon en heb ik zeer gewaardeerd. Verder heb ik bewondering voor de mate waarin jullie bereid waren je te buigen en in te zetten voor onze specifieke problematiek. Ik heb niet een keer het gevoel gehad dat ik een ‘case’ was die afgehandeld werd.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Team Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan gratis ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.