Checklist scheiden - Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
Oplossings- en toekomstgericht
Informele wijze en heldere taal
Inclusief juridische afwikkeling

Checklist voor uw scheiding

Bij een scheiding komt heel veel kijken. U moet veel zaken gaan regelen, hoe houdt u het overzicht? Onze checklist scheiden wijst u vanaf het begin tot het einde de weg. U kunt onze checklist scheiden als handig hulpmiddel gratis downloaden. En is u iets niet duidelijk? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder op weg.

Checklist scheiden beslissingsfase

Onze checklist scheiden start met de beslissingsfase. Deze fase start op het moment dat u overweegt te gaan scheiden. De checklist helpt u om in deze fase een weloverwogen beslissing te nemen.

Checklist scheiden scheidingstraject

Zodra u de beslissing heeft genomen om definitief te gaan scheiden, breekt een nieuwe fase aan. In deze fase gaat u het scheidingstraject in. Onze checklist geeft u een overzicht wat er in deze fase allemaal bij komt kijken. De checklist van deze fase is in 4 onderwerpen verdeeld: algemeen, kinderen, financiële & fiscale zaken en het verzamelen van gegevens.

Checklist scheiden praktische zaken

In deze laatste fase spelen er allerlei praktische zaken, zoals bankrekeningen, verzekeringen, abonnementen etc. Ga hierbij na of bepaalde zaken inderdaad kunnen wachten tot na de definitieve scheiding of toch eerder moeten worden opgepakt.

Downloaden checklist scheiden

U kunt onze checklist scheiden hier gratis downloaden en uitprinten. Zo heeft u onze checklist altijd als een handig hulpmiddel bij de hand.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 070 – 360 70 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Wat mij het meest heeft getroffen is dat naast de deskundigheid er ook een grote gevoeligheid aan de dag werd gelegd. Dat je zakelijk goed geholpen wilt worden is belangrijk maar dat scheiden een emotioneel proces is, maakt het lastig. De manier waarop Paul oog heeft voor gevoelige zaken en zeker ook de manier waarop hij daarmee omgaat vond ik buitengewoon en heb ik zeer gewaardeerd. Verder heb ik bewondering voor de mate waarin jullie bereid waren je te buigen en in te zetten voor onze specifieke problematiek. Ik heb niet een keer het gevoel gehad dat ik een ‘case’ was die afgehandeld werd.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Team Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan gratis ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.