Checklist scheiden - Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
Oplossings- en toekomstgericht
Informele wijze en heldere taal
Inclusief juridische afwikkeling

Onze checklist scheiden geeft u inzicht en rust

Voor mensen die gaan scheiden is het vaak lastig om alle zaken rondom de scheiding goed op een rijtje te krijgen. Dat is niet zo gek: er komt gewoonweg veel bij een scheiding kijken. Hierdoor is het moeilijk om gedurende het scheidingsproces het overzicht te bewaren. Onze checklist scheiden helpt je hierbij. De checklist wijst je de weg en helpt je om alles in kaart te brengen. Met onze checklist scheiden staat u er niet alleen voor. Gebruik het als handig hulpmiddel om uw scheiding goed te kunnen regelen. En heeft u nog vragen over onderdelen van de checklist scheiding? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Wat moet er allemaal geregeld worden bij een scheiding?

Het is een feit dat als u gaat scheiden u heel veel zaken moet gaan regelen. Vooral op financieel gebied zijn er veel onderwerpen waarover u met elkaar afspraken moet gaan maken. Denk bijvoorbeeld aan:

In onze checklist scheiden komen bovengenoemde onderwerpen allemaal aan bod. Realiseer u hierbij dat uit onderzoek is gebleken dat bij echtscheidingen hulp van een financieel specialist altijd aan te raden is. Logisch, want de financiën gaan voor 80% uw nieuwe toekomst bepalen. Toch worden juist de financiële zaken vaak het meest onderschat tijdens een scheiding. Scheidende mensen denken er meestal te makkelijk over en kunnen dan achteraf voor verrassingen komen te staan.

De Scheidingsplanner is gespecialiseerd in financieel advies bij een scheiding. Het is zelfs een essentieel onderdeel van onze begeleiding. Onze klanten ervaren dit als een echt pluspunt. Wij combineren onze begeleiding dus altijd met financieel en fiscaal advies. Van advies over de gezamenlijke eigen woning en over de kinder- en partneralimentatie tot de tegemoetkomingen en toeslagen waar u misschien recht op heeft na de scheiding, noem maar op. Wij brengen uw financiële positie na de scheiding duidelijk in beeld, zodat u tijdens het scheidingsproces al in staat bent om ook vooruit te kijken.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 070 – 360 70 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Wat mij het meest heeft getroffen is dat naast de deskundigheid er ook een grote gevoeligheid aan de dag werd gelegd. Dat je zakelijk goed geholpen wilt worden is belangrijk maar dat scheiden een emotioneel proces is, maakt het lastig. De manier waarop Paul oog heeft voor gevoelige zaken en zeker ook de manier waarop hij daarmee omgaat vond ik buitengewoon en heb ik zeer gewaardeerd. Verder heb ik bewondering voor de mate waarin jullie bereid waren je te buigen en in te zetten voor onze specifieke problematiek. Ik heb niet een keer het gevoel gehad dat ik een ‘case’ was die afgehandeld werd.

 Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Team Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan gratis ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.