Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk
Average rating:  
 16 reviews
 by M.S. - Den Haag

Prima begeleiding gekregen
Voelde me zeer vertrouwd bij jullie. Dank voor de begeleiding.

 by JB - Den Haag

Professionele houding
Het is vast niet gemakkelijk om dit werk te doen desondanks was ik verbaasd met de professionaliteit van Paul en Gillian. Ondanks de emoties die hoog op kunnen lopen hielden ze het hoofd koel en konden ze voorkomen dat discussie vast liep. Zonder hen waren wij niet tot zon vlotte afhandeling gekomen

 by E.v.d.H. - Den Haag

Uiterst sympathieke medewerkers die hun vak verstaan
Uiterst sympathieke medewerkers die hun vak verstaan en serieus nemen. Zoals het een mediator betaamt staan zij boven de partijen en handelen zij alles volstrekt onpartijdig af. Hebben ons geholpen een moeilijke en verdrietige beslissing voor ons én onze kinderen dragelijk te maken. Paul en Gillian bedankt voor jullie zorgvuldige en integere begeleiding.

 by L.M. - Den Haag

Een bijzondere mix van zakelijkheid en gevoel
Wat mij het meest heeft getroffen is dat naast de deskundigheid er ook een grote gevoeligheid aan de dag werd gelegd. Dat je zakelijk goed geholpen wilt worden is belangrijk maar dat scheiden een emotioneel proces is, maakt het lastig. De manier waarop Paul oog heeft voor gevoelige zaken en zeker ook de manier waarop hij daarmee omgaat vond ik buitengewoon en heb ik zeer gewaardeerd. Verder heb ik bewondering voor de mate waarin jullie bereid waren je te buigen en in te zetten voor onze specifieke problematiek. Ik heb niet een keer het gevoel gehad dat ik een ‘case’ was die afgehandeld werd. Dankjewel Paul en Gillian.

 by M.v.d.T. - Den Haag

Goed geregeld!

 by m.b. - Den Haag

Uitermate tevreden
Bryan Vloemans heeft ons zeer deskundig ter zijde gestaan. Een echtscheiding is niet niets en hij heeft ons financieel maar ook administratief met het opstellen van het convenant uitstekend geholpen. Heel veel dank

 by R.A. Wal - Den Haag

Zeer tevreden
Wij zijn zeer goed geholpen en absoluut tevreden. Alles is zorgvuldig en deskundig tot de puntjes uitgewerkt. Bedankt daarvoor.

 by NvD - Den Haag

Zeer meedenkend en zeer tevreden
Deskundig aanpak. Bryan heeft mij ontzettend goed door dit proces geholpen. Eerst de scheiding en daarna de hypotheek. Ik weet dat het zonder jullie niet zo vlot was verlopen. Mijn dank hiervoor. Fijn is dit proces niet maar door jullie er goed doorheen gekomen.

 by Mevrouw Christel - Den Haag

Complimenten
Ik ben heel tevreden over de verleende service en werkwijze. Ik raad het iedereen aan die in dezelfde situatie verkeert. Complimenten voor Paul Vilain voor zijn geduld, begrip en constructieve aanpak!

 by D.O. Den Haag

Een bijna onmogelijke situatie toch open gebroken petje af
Terwijl onze belangen behoorlijk tegenstrijdig waren is de Scheidingsplanner er in geslaagd de gemeenschappelijke factor te vinden benoemen en van daaruit verder te bouwen waardoor we toch een snel resultaat naar beider tevredenheid hebben bereikt.

 by R.A. - Den Haag

Zeer professioneel
Heeft alleen te lang geduurd in doorlooptijd maar dit ligt niet aan jullie.

 by N.H. - Den Haag

Bedankt!
Heel fijn om in een onrustige, drukke verdrietige periode met super sympathieke + deskundige mensen aan tafel te zitten. Die alles goed uitlegden, alles op papier zetten. En ons een compleet overzicht gaven tot in de puntjes! Dank daarvoor!

 by WS - Den Haag

Heel erg tevreden
In deze voor mij moeilijke periode hebben jullie mij heel professioneel maar ook met heel veel gevoel geholpen. Mijn dank hiervoor!

 by IB - Den Haag

Mooie mix van professionele zakelijkheid en begrip
Wij kwamen bij jullie met een vraag die voor ons een onoplosbare financiële puzzel leek. Daar hebben jullie ons met een prettige mix van professionele zakelijkheid en begrip uitstekend doorheen geholpen.

 by IM - YK - Den Haag

Uitstekend
Deskundig maatwerk in aanpak en resultaat. Wij stonden bij Bryan en Gilian altijd op de eerste plaats en dus niet de procedure of DE bank. Zonder de vasthoudendheid van Bryan was het ons niet gelukt de bank tot medewerking en oplossing te krijgen. We kunnen eindelijk verder …

 by WM - Den Haag

Uitstekend geholpen
In deze voor mij voor zware periode zeer professioneel geholpen. Maar ook met veel gevoel en oog voor details. Dankjewel Gillian en Paul