Van huis naar thuis… 

                                   Gemak dient de mens.

 

Een Scheiding is één van de meest impactvolle gebeurtenissen in een mensenleven. U heeft zich ooit samen prima gevoeld. Dat is niet meer en er is dus wel wat gebeurd. Soms is men al jaren ontevreden,  soms heeft men lange tijd ruzies gehad en vaak wil één ‘partij’ niet echt meewerken, die ‘partij’ werkt (nog) een beetje tegen. Kortom, scheiden gaat u, uw partner en uw kinderen niet in de koude kleren zitten.

En als dan eenmaal het hoge woord eruit is, dan wil men scheiden. Liefst zo snel mogelijk. Men hoopt dan dat de scheiding  ‘alles’ oplost. Helaas is niets minder waar. Als hij bijvoorbeeld nooit verscheen op ouderavonden en vaak op afspraken te laat kwam, dan zal dat hoogstwaarschijnlijk na scheiding nog net zo zijn. En als zij altijd alles maar tot in de perfectie wilde regelen, denkt u dat dat dan na scheiding anders zal worden?

Kortom, het is van het grootste belang om samen te scheiden en samen in gesprek te blijven. Ook na de scheiding. Voor uw kinderen, uw aanstaande ex, maar vooral ook voor uzelf.

Wat doen wij voor u?

Wij begeleiden u naar uw nieuwe toekomst. We helpen u tijdens en ook na de scheiding. We helpen u met de financiering van uw nieuwe woning, helpen u met de hypotheek en zorgen dat u inzicht heeft in uw financiën. Natuurlijk met een goed werkend Ouderschapsplan en een ex waarmee u weer goed in gesprek bent.

We helpen u uw nieuwe toekomst weer op de rails te zetten. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen, daar hebben we uw hulp bij nodig…