Scheiden en dan

Waarom de Scheidingsplanner

Begeleiding van begin tot eind
Met financieel en fiscaal advies
Oog voor de emoties
 Oplossings- en toekomstgericht
 Informele wijze en heldere taal
 Inclusief juridische afwikkeling

Scheiden en dan verder?

‘Scheiden en dan’, dat is vaak het eerste wat u zich afvraagt als u overweegt om uw relatie te beëindigen. U heeft waarschijnlijk tal van vragen, zoals ga ik scheiden of blijven? En als ik ga scheiden, waar moet ik dan beginnen? Wat is de financiële impact van de scheiding? En wat komt er straks allemaal op ons af? Wij helpen u graag op weg en geven ook een aantal tips.

Scheiden of blijven?

Scheiden of blijven is een van de grootste dilemma’s in een mensenleven. Een beslissing die je niet gemakkelijk neemt, want een scheiding kent veel emotionele, financiële en praktische consequenties. U wilt dus zeker zijn van uw zaak en niet alleen vanuit uw emoties een beslissing nemen. Wanneer besluit je om te scheiden en wanneer om te blijven? En wat zijn de gevolgen van de scheiding? Lees hier meer over scheiden of blijven

Eerste stap uit elkaar gaan

De eerste stap die je moet nemen bij het uit elkaar gaan is het informeren van uw partner. Dit noemen we de scheidingsmelding naar uw partner. Wij adviseren u om zorgvuldig om te gaan met deze eerste stap. De wijze waarop u uw partner informeert dat u wilt scheiden heeft veel invloed op het verdere verloop van de scheiding. U kunt veel problemen tijdens het scheidingsproces voorkomen als de scheidingsmelding aan uw partner op een goede manier verloopt. Meld het dus niet uit emotie tijdens een ruzie, maar besteed aandacht aan het gesprek met uw partner.

Voor alle overige stappen die bij het scheidingsproces horen, hebben wij een “stappenplan scheiden” samengesteld. Het stappenplan geeft u inzicht in alle fases van de scheiding. Ons “stappenplan scheiden” helpt u sowieso stapsgewijs door scheidingsproces heen. Daarnaast biedt het stappenplan u een goede voorbereiding op de scheiding. Ga hier naar het ‘Stappenplan scheiden’

Scheiden, wat moet ik regelen?

‘Ik ga scheiden, maar wat moet ik regelen?’ is misschien wel de meest gestelde vraag op het moment dat de knoop definitief is doorgehakt. En dat is geen gekke vraag, er gaat immers veel op u afkomen. Wij adviseren u dan ook om professionele hulp te zoeken. Waarom? Scheiden is geen gemakkelijke opgave.

Lees verder

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Neem de eerste stap naar uw nieuwe toekomst!
Bel 070 – 360 70 00 of vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit verzekerd

Wat mij het meest heeft getroffen is dat naast de deskundigheid er ook een grote gevoeligheid aan de dag werd gelegd. Dat je zakelijk goed geholpen wilt worden is belangrijk maar dat scheiden een emotioneel proces is, maakt het lastig. De manier waarop Paul oog heeft voor gevoelige zaken en zeker ook de manier waarop hij daarmee omgaat vond ik buitengewoon en heb ik zeer gewaardeerd. Verder heb ik bewondering voor de mate waarin jullie bereid waren je te buigen en in te zetten voor onze specifieke problematiek. Ik heb niet een keer het gevoel gehad dat ik een ‘case’ was die afgehandeld werd.

Lees meer ervaringen

Meer over de Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Team Scheidingsplanner Den Haag & Rijswijk

Wij bieden u een totaaloplossing voor elke scheiding. Dus wat uw verhaal ook is, wij hebben altijd een aanpak die bij u past. Daarnaast zijn wij anders dan anderen. Wij regelen uw scheiding niet alleen juridisch, maar juist ook op financieel én fiscaal gebied. Hiervoor hebben wij alle kennis zelf in huis en dat maakt onze aanpak uniek. Wij gaan dus een stap verder dan een advocaat of mediator tegen een concurrerende prijs.

Lees verder

Gratis scheidingsboekje

Gratis digitaal scheidingsboekjeWilt u thuis in alle rust verder lezen wat er bij uw scheiding komt kijken? Bestel dan gratis ons digitale boekje “Een nieuwe start…”. Voor u zelf of voor iemand anders.

In ons boekje vindt u alles wat u moet weten over scheiden. In heldere en duidelijke taal, zodat u precies weet wat belangrijk is in deze hectische periode. En voor verdere vragen staan we uiteraard ook graag voor u klaar.